Getax


Getax  Overzicht    Getax   Medewerkers  Getax   Procedures en vergunningen


Getax n.v. is een familiale KMO en werd opgericht in 1970. Onze eerste activiteiten situeerden zich in de transportsector. Na verloop van enkele jaren specialiseerden we ons in de distributie van tijdschriften. Ons dienstenpakket breidde zich vervolgens uit naar nationaal en internationaal stukgoedvervoer. Vanaf 1985 werden een aantal specifieke logistieke taken aan ons dienstengamma toegevoegd. (zie overzicht) 
Getax n.v. stelt 130 gemotiveerde en goed opgeleide personeelsleden tewerk. Een modern en goed uitgerust wagen- en machinepark stelt ons in staat om een kwalitatief hoogstaande dienst aan te bieden aan onze klanten.

Winstmaximalisatie is ondergeschikt aan continuiteit.
Het opbouwen van langetermijnrelaties met klanten, leveranciers en medewerkers wordt gezien als een opdracht van eerste orde. Constant overleg met alle betrokkenen in een open sfeer lijkt dan ook de aangewezen weg voor een gezonde groei van onze onderneming. 

'Samen de juiste dingen goed doen' was, is en blijft het bedrijfsmotto.
De verwezelijking ervan is het resultaat van competentie en van de dagdagelijkse inzet van alle medewerkers.
De strikte toepassing van de ISO-kwaliteitprocedures wordt daarbij gezien als een efficient hulpmiddel.
Kwaliteit dient immers constant bewaakt en procesgewijs verbeterd.
Onze voorzitter van de Raad van Bestuur, drukte het kernachtig uit tijdens een personeelsvergadering : 'als je denkt dat je goed bezig bent, doe het dan beter'.

P. Van Springel
Algemeen Directeur